Umění vařit neznamená jen lásku k sobě, je i způsobem jak projevit lásku k druhým. Přijdte se naučit vařit, či zdokonalit se v přípravě vybraných pokrmů do našeho moderně vybaveného studia v Brně.

Pro návštěvníky kurzu je přichystána zástěra k zapůjčení i veškeré potřebné suroviny. Účastník kurzu se proto nemusí nijak na kurz připravovat. Kurz probíhá  pod vedením profesionálního kuchaře a je kladen důraz na to, aby účastníci vařili co nejvíce.

Co se bude vařit je rozepsáno u jednotlivých kurzů. Máte-li zájem o to se průběžně zdokonalovat, můžete využít také naší nabídky dlouhodobých kurzů vaření . Kurz můžete také věnovat svým blízkým jako dárek.

Sushi s Martinou Stehlíkovou

termín :Sobota 23.2.20199:00 - 13:00
cena :1790 Kčza účastníka

Také byste se rádi naučili uvařit si světovou kuchyni? Pojďme se spolu naučit tradiční Japonské sushi v různých variantách.

Detail, rezervace

Zážitková indická kuchyně

termín :Pátek 1.3.201918:00 - 22:00
cena :2190 Kčza účastníka

Ten, kdo ochutnal indickou kuchyni, jistě všem potvrdí, že si musíme chuťové buňky nachystat na více pálivé obrátky pikantního kari. V našem kurzu vás indický kuchař Rai Hakikat provede indickou kuchyní, uvaříte si a seznámíte se se všemi důležitými ingrediencemi, které v indické kuchyni nesmí chybět.

Detail, rezervace

Filet pstruha s pečenou cuketou a domácím pečivem

termín :Čtvrtek 7.3.201918:30 - 20:30
cena :890 Kčza účastníka

Česká kuchyně pomalu mizí z našich jídelníčků hlavně z toho důvodu, že jeho příprava je pracná a zdlouhavá.  A proto pojďme si pod vedením profesionálního šéfkuchaře rozšířít svoje kuchařské dovednosti a zjistit, že i českou kuchyni lze vařit rychle a v moderním odlehčeném stylu a na oko náročnější recepty si zvládneme připravit s lehkostí sami. 

Detail, rezervace

Kuře pěti vůní s rýžovými nudlemi

termín :Čtvrtek 21.3.201918:30 - 20:30
cena :890 Kčza účastníka

Rádi byste své rodině a blízkým uvařili ta nejoblíbenější jídla aktuální světové kuchyně, ale zatím jste nesebrali odvahu pustit se do toho?  Pod vedením profesionálního šéfkuchaře rozšíříte svoje kuchařské dovednosti a zjistíte, že i na oko náročnější recepty si zvládnete připravit s lehkostí sami. 

Detail, rezervace

Jehněčí kolínko s hráškovou kaší

termín :Čtvrtek 4.4.201918:30 - 20:30
cena :890 Kčza účastníka

Česká kuchyně pomalu mizí z našich jídelníčků hlavně z toho důvodu, že jeho příprava je pracná a zdlouhavá.  A proto pojďme si pod vedením profesionálního šéfkuchaře rozšířít svoje kuchařské dovednosti a zjistit, že i českou kuchyni lze vařit rychle a v moderním odlehčeném stylu a na oko náročnější recepty si zvládneme připravit s lehkostí sami. 

 

 

 

Detail, rezervace

Řízečkové variace s bramborovým salátem z Vídně

termín :Čtvrtek 11.4.201918:30 - 20:30
cena :890 Kčza účastníka

Rádi byste své rodině a blízkým uvařili ta nejoblíbenější jídla aktuální světové kuchyně, ale zatím jste nesebrali odvahu pustit se do toho?  Pod vedením profesionálního šéfkuchaře rozšíříte svoje kuchařské dovednosti a zjistíte, že i na oko náročnější recepty si zvládnete připravit s lehkostí sami. 

Detail, rezervace