Kurzy Vaření hravě pro Vaši firemní akci

Zveme Vás a Váš pracovní tým k strávení dne plného chutných zážitků na kurzech Vaření hravě.

Nechte si ušít kurz na míru. Společně vymyslíme téma i jednotlivé pokrmy, které se budou na kurzu připravovat. Není potřeba se omezovat aktuální nabídkou kurzů. Délka trvání, termín i cena závisí na vzájemné dohodě. Kurzy lze dle vašeho přání doplnit například o prezentací vybraných vín, barmanskou show, speciální degustace, soutěžemi o ceny a podobně.  

Nevíte, co od kurzu očekávat a jak si vybrat? Nevadí, máme pro vás pět vzorových tříchodových menu. Stačí si jen vybrat, konkrétní pokrmy, které Vás oslovily.

1) Pravá italská kuchyně

První chod: hovězí carpaccio / tomatová polévka s bazalkou / bramborové noky s krevetami   

Hlavní chod:   rizoto s pravými hřiby a parmasanem / telecí saltimboca s pečenou zeleninou / lasagne s masovým ragů   

Dezert: domácí tiramisu / pana cotta s malinami / cukrářské piškoty s jahodami a creme fresh

 

2) Barevná indická kuchyně

První chod: Onion bhaji (smažené cibulové kroužky) / indická kuřecí polévka s kousky masa / indická čočková polévka 

Hlavní chod: kuře tandoori / lilkové curry / paneer tikka (kostky sýra se zeleninou)

Dezert: mangový koktajl s jogurtem / rasgulla (kuličky se sušeného mléka) / halva (kaše z krupice a ovoce)

 

 3)Šťavnaté steaky

První chod:anglický roastbeaf s pošírovaným chřestem a holandskou omáčkou / flank steak se sušenými rajčaty a caparovou omáčkou / filety vepřové panenky s čekankovými puky 

Druhý chod: steak z tuňáka v salátu se sušenými rajčaty / bylinkový steak z krůtích prsíček s pommes grattin / pfefersteak se slaninovými fazolkami 

Dezert: karamelový pudink se šlehačkou / kaštanové pyré s višněmi / ovocný salát s vínnou omáčkou

 

4) Lahodné dary moře

První chod: krevetový koktejl s limetovou esencí  / salát z mořských řas s kamčatským krabem  / bylinkové škeble sv.jakuba s vinným máslíčkem 

Hlavní chod: mořský ďas s hráškovým pyré / špagety „vongole“ / smažený mečoun 

Dezert: limetový domácí sorbet / pošínovaná hruška v červeném víně / domácí čokoládový krém 

5) Speciality japonské kuchyně

První chod: miso (polévka s tofu) / harumaki (jarní závitky) / ramen polévka     

Hlavní chod:  tako yaki sarada (salát z chobotnice)/  yakitori (kuřecí grilované špízy) / sushi – maki, temaki, tempura            

Dezert: zmrzlina ze zeleného čaje/ kokosové smažené kuličky se zmrzlinou / ovocná tempura s cukrovým sirupem