Pro firmy

Zažijte den plný chutných zážitků - profesionálně a neformálně

Umíte si představit své kolegy, zaměstnance nebo obchodní partnery v kuchařské zástěře míchat krevetový koktejl, smažit mečouna, či pošírovat hrušku na červeném víně? A navíc s úsměvem na rtech a nadšením v očích? Už teď se můžete těšit, jak budou všem o svém kulinářském zážitku nejen vykládat, ale taky začnou vařit, experimentovat a přenášet to nadšení i na své blízké doma. Na našich kurzech se totiž vaří nejen skvělá jídla ale hlavně zážitky a radost.

A představte si, že tento proud dlouhotrvajících emocí prožili díky Vám.

Pozvěte své vzácné hosty na kurz Vaření hravě a rychle zjistíte, že v našem studiu prochází žaludkem i láska k práci. Připravili jsme pro Vás vše, co potřebujete k přípravě lahodného menu v příjemné společnosti a zcela neformální pohodové atmosféře.

  • VYCHUTNÁTE SI vaření pod vedením špičkového šéfkuchaře.
  • NAUČÍTE SE krůček po krůčku profesionální kulinářské postupy.
  • ZAŽIJETE večer plný chutného jídla a kvalitního vína v příjemné atmosféře.
  • POTKÁTE SE s obchodními partnery a kolegy zcela neformálně.
  • DOSTANETE neobyčejnou chuť vařit a pak taky spoustu komplimentů.
  • VÍTÁME VÁS na kurzech Vaření hravě!

Kurzy vaření hravě pro vaši firemní akci

Zveme Vás a Váš pracovní tým k strávení dne plného chutných zážitků na kurzech Vaření hravě. Nechte si ušít kurz na míru. Společně vymyslíme téma i jednotlivé pokrmy, které se budou na kurzu připravovat. Není potřeba se omezovat aktuální nabídkou kurzů. Délka trvání, termín i cena závisí na vzájemné dohodě. Kurzy lze dle vašeho přání doplnit například o prezentací vybraných vín, barmanskou show, speciální degustace, soutěžemi o ceny a podobně.

Nevíte, co od kurzu očekávat a jak si vybrat? Nevadí, máme pro vás pět vzorových tříchodových menu. Stačí si jen vybrat, konkrétní pokrmy, které Vás oslovily.

1) Pravá italská kuchyně

První chod: hovězí carpaccio / tomatová polévka s bazalkou / bramborové noky s krevetami

Hlavní chod: rizoto s pravými hřiby a parmasanem / telecí saltimboca s pečenou zeleninou / lasagne s masovým ragů

Dezert: domácí tiramisu / pana cotta s malinami / cukrářské piškoty s jahodami a creme fresh

2) Barevná indická kuchyně

První chod: Onion bhaji (smažené cibulové kroužky) / indická kuřecí polévka s kousky masa / indická čočková polévka

Hlavní chod: kuře tandoori / lilkové curry / paneer tikka (kostky sýra se zeleninou)

Dezert: mangový koktajl s jogurtem / rasgulla (kuličky se sušeného mléka) / halva (kaše z krupice a ovoce)

3) Šťavnaté steaky

První chod: anglický roastbeaf s pošírovaným chřestem a holandskou omáčkou / flank steak se sušenými rajčaty a caparovou omáčkou / filety vepřové panenky s čekankovými puky

Druhý chod: steak z tuňáka v salátu se sušenými rajčaty / bylinkový steak z krůtích prsíček s pommes grattin / pfefersteak se slaninovými fazolkami

Dezert: karamelový pudink se šlehačkou / kaštanové pyré s višněmi / ovocný salát s vínnou omáčkou

4) Lahodné dary moře

První chod: krevetový koktejl s limetovou esencí / salát z mořských řas s kamčatským krabem / bylinkové škeble sv.jakuba s vinným máslíčkem

Hlavní chod: mořský ďas s hráškovým pyré / špagety „vongole“ / smažený mečoun

Dezert: limetový domácí sorbet / pošínovaná hruška v červeném víně / domácí čokoládový krém

5) Speciality japonské kuchyně

První chod: miso (polévka s tofu) / harumaki (jarní závitky) / ramen polévka

Hlavní chod: tako yaki sarada (salát z chobotnice)/ yakitori (kuřecí grilované špízy) / sushi – maki, temaki, tempura

Dezert: zmrzlina ze zeleného čaje/ kokosové smažené kuličky se zmrzlinou / ovocná tempura s cukrovým sirupem